Bejelentés


A búzafű Egészség egy életen át!


 Nyersfordítás, Magyarosítás folyamatban!


Az ezüst egészségügyi támogatáshasználatainak egy rövid történelme :Több ezer éven keresztül ezüstöt használtak egy gyógyító és bakteriális-ellenes ügynökként civilizációk a világon keresztül. Az orvosi, tartósító és erősítő hatalmait az ősi görög és római Empiresként messzi hátként nyomozhatják ki. Jóval a modern gyógyszer fejlesztése előtt ezüstöt alkalmaztak fertőtlenítő szerként és antibiotikumként.


 


Találd ezeket érdekes tényeknek:


 


A görögök arra használták az ezüstjárműveket, hogy frissen vizet és másik folyadékokat tartsanak. Herodotus írásai, a görög filozófus és történész, keltezi az ezüst használatát Krisztus születése előtt.
A római birodalom bort raktározott el ezüsturnákban hogy
spoilage-ot akadályozzon meg.
Az ezüst használatát ősi egyiptomi írásokban említik.
A középkorban az ezüst evőeszköz megvédte a gazdagokat a pestis teljes oroszlánrészétől.


A modern fertőtlenítő szerek és antibiotikumok eljövetele előtt azt tudták az a betegség-az okozó kórokozók nem maradhatnának életben az ezüst jelenlétében. Következetesen ezüstöt használtak dishware-ben, ivójárművekben és evő eszközökben.
Különösen a gazdagok ezüstjárművekről ették az ételüket és tárolták őt hogy akadályozzák meg, hogy baktériumok nőjenek.
A kínai császárok és a bíróságaik ezüstevőpálcikákkal ettek.
A druidák elhagyták a használatuk bizonyítékát ezüst.


Telepesek az ausztráliaiakban isten háta mögötti ezüst evőeszközt függeszt fel a víztartályaikban hogy késleltesse spoilage.
Az úttörők, akik utaznak az amerikai Westen keresztül, megtalálták azt, ha ezüstöt vagy rézérméket tettek a hordóikba miközben vizet ivott, ez megóvta a vizet a baktériumoktól, moszatok, , stb.
Mind az a határ mentén ezüstdollárokat tettek tejbe hogy frissen tartsák azt. Néhányunk emlékszi arra, hogy a nagyszüleink ugyanazt teszik.


Ezüstlevelet használtak arra, hogy harcoljon a fertőzés ellen a sebekben, amiket az 1. világháború alatt fenntartottak csapatok.
Az antibiotikumok bemutatását megelőzően Colloidal Silvert kórházakban használták széles körben és legalább 1200 éven keresztül egy
bactericide-ként ismerték.
Az 1800-as évek elején a doktorok nagyon sikeres eredményekkel használtak ezüstvarratokat sebészi sebekben.
Ayurvedic gyógyszerben ezüstöt használnak kevesekben tonikként, elixírben vagy a páciensek
rejuvenativeügynökében, akiket elgyöngített kor vagy betegség.


 


Ezüstújra-Discovered


 


Nem az 1800 vége nyugati tudósokat tett-felfedezi, hogy mit tudtak több ezer éven keresztül - az az ezüst erőteljes baktériumharcos. Gyógyhatású ezüstösszetételeket fejlesztettek akkor és az ezüst gyógyszerként általában használttá vált. Az 1900-as korai rész által, a használat az ezüst antibakteriális anyagként elterjedtté vált. 1940-ig volt a piacon, amit arra használnak, hogy kezeljen minden ismert fertőző betegséget, hozzávetőleg négy tucat különböző ezüstösszetétel. Ezek szóbeli, befecskendezhető és aktuális alakokban voltak elérhetőek.


Bár volt a negatív nyilvánosság néhány fellobbanása, ami az 1900-as évek elején gyógyhatású ezüstöt tisztel, (több bizonyos fajta fehérjéhez kötött ezüstösszetételnek a túlzott használata miatt, aminek okozni a bőr egy elszíntelenedését nevezte az argyriát, és egy helytelenül előkészített és instabil ezüsttel való ellátás miatt) az elismert orvosi folyóiratjelentések megmutatták, hogy az ezüst egy megfelelően előkészített kolloidális szétszórása ellenséges mellékhatások nélkül volt teljesen megfelelő. A T H Anderson kutak jelentést tettek a Lancetben (1918. február 16-a) az a kolloidális ezüst egy előkészületét intravénásan használták . a vesék bármilyen ingerültsége nélkül és a bőr elszíneződése nélkül. "


 


 


Az új tudás a testkémiáról kolloidális fertőtlenítőszerek és gyógyszerek iránti kérvények óriási sorát idézte elő és-going ezüstért kutatja a képességeket és lehetőségeket colloids. Mindazonáltal Silver újonnan felfedezett hírneve felsőbbrendű fertőzés-harc-ügynökként rövid volt élt.Az, hogy az ezüst hogyan vesztett el szívességet.Az 1930-as évek folyamán szintetikusan a gyártott gyógyszerek elkezdték a bánásmód gyártó ennyire új forrásának az egyszerűségeiből együtt csinálni a megjelenésüket és a profitokat, erőteljes erő lettek a piactérben. Volt sok izgalom az új csodagyógyszerek fölött és akkor a betegségszervezetek antibiotikus-ellenálló igénybevételei nem emelkedtek felszínre. Az ezüst gyorsan modern antibiotikumokra vesztette el a státuszát.


 


Megy Uses Colloidal SilverNéhány meghatározó gyógyszerben levő ezüstelőkészület használata életben maradt. Közöttük van a hígított ezüstnitrát használata az újszülött babák szemeiben védeni fertőzésről és Silvadine-nek, egy ezüst alapú kenőcsnek, a használatáról gyakorlatilag minden kórtermet Amerikában éget vadászzsákmányfertőzéssé. Egy új ezüst alapú kötést nemrég jóváhagyott a FDA és eladásért engedélyeztek. Másik, amit azok a használatok, amik nem vesztettek el szívességet, tartalmaznak:


 


Ezüstvíztisztításszűrőket és tablettákat gyártanak Svájcban és használ arra sok nemzeti és nemzetközi légitársaság, hogy megakadályozzák a moszatok és baktériumok növekedését.

Elektromos ionization azok az egységek, amik ezüsttel és rézionokkal telítik a vizet, a klór érdes hatásai nélkül hozzászoknak
sanitizemedence-vízhez.


 


Az a korábbi szovjet, akit Unió arra használta az ezüstöt, hogy sterilizáljon, vizet hasznosított újra az űrjárműveiken.

A svájciak otthonokban és irodákban használnak ezüstszűrőket.

Néhány amerikai önkormányzat ezüstöt használ a szennyvíz bánásmódjában.

A japán munkahelyben az ezüst népszerű ügynök a légi méreganyagok ellen irányuló harcban szintén másik ipari mérgek.

Ezüst-a beöntött kötések és sebsalátaöntetek most kereskedelmileg elérhetőek.

Ezüstről vélték úgy, hogy megakadályozza, hogy a fertőzés eredjen égésekből.


 


De többnyire a gyógyszerészeti antibiotikumok felfedezésével az érdeklődés az ezüst iránt mikrobától eredő-ellenes ügynökként majdnem a kipusztulás pontjára hanyatlott.


 


 


Gyógyszerben levő ezüst újjáéledéseAz ezüst visszatérése a hagyományos gyógyszer az 1970-es években kezdődött. A késői Dr. Carl Moyer, a Washington University Departmentjének az elnöke Surgery, megkapott egy ösztöndíjat hogy fejlessze égésáldozatokra alkalmazott kezelés jobb módszereit. Dr. Margraf a fő biokémikusként azért fáradozott Dr. Moyerrel és másik sebészekkel, hogy megtaláljon egy fertőzésgátlót elég erős, még biztonságos a test nagy területei fölötti használatra. Dr. Margraf vizsgált 22 steril összetételt és megtalált hátrányt mindegyikükben.


 


Miközben korábbi orvosi irodalmat tekintett át, Dr. Margraf folytonos referenciákat talált az ezüst használatára. Mindazonáltal, koncentrált ezüstnitrát óta van mindkettő maró és fájdalmas, hígította az ezüstöt egy .5 százalékos megoldás és azt találta, hogy ez támadó égésbaktériumokat és engedélyezett sebeket ölt meg hogy gyógyuljon. Fontos módon az ellenálló igénybevételek nem jelentek meg. De, az ezüstnitrát messze volt ideáltól. Tehát a kutatás megfelelőbb ezüstelőkészületekért folytatódott.


Ezüstsulphadiazine (Silvadene, a Marion Laboratories) most használják 70 százalék égésközpontokban Amerikában. Felfedezett Dr. Charles Fox által a Columbia University, a sulphadiazine, szintén sikeres volt abban, hogy kolerát, maláriát és vérbajt kezelt. Ez szintén leállítja a herpeszvírust, ami felelős náthakiütésekért, övsömör és rosszabb.


Az eredmények mutatják Colloidal Silvert hogy embereknek legyenek nagyon germicidal, még ártalmatlanok és nem mérgező. Fontos módon a kutatás a bakteriális, vírusos és gombás feltételek egy megdöbbentő sorával kiváló eredményeket mutat.


Kolloidális ezüst: szakvélemények


 A kutatás miatt, ami bevezeti a kolloidális ezüst felsőbbrendű előadását miközben mikrobákkal harcol, ez vonzotta annak a figyelmét, hogy tudósokat és orvosi kutatókat vezetett a világon keresztül. A hasznai most új érdeklődést kevernek, ahogy 50 kiemelkedő doktor jelenleg emberi egészségben kutatja a kolloidális ezüst hathatósságát és alkalmazásait. Végül sok érdekes tanulmány került felszínre.


 


Szakértők szerint mikroorganizmus, amit valaha teszteltek, nem volt rátermett hogy több mint hat percen keresztül élő maradjon, mikor védtelen közvetlenül kolloidális ezüstbe.


Science Digest a modern gyógyszer ...a csodájaként kolloidális ezüstöt idéz, és tovább talán Antibiotics vadászzsákmányt jelent ki egy fél dozen különböző betegségszervezetek, de az ezüst több százat öl meg. Az ellenálló igénybevételek elromlanak hogy fejlődjenek. Azonfelül az ezüst gyakorlatilag nem mérgező. A kolloidális ezüst, amit egy mikrobától eredő-ellenes ügynökként használtak, nem fog szuper bogarakat létrehozni antibiotikumokként tesz.


 


Alfred Searle, Searle Pharmaceuticals az óriás alapítója (most Monsanto) kijelentett, Applying kolloidális ezüst emberi témáknak sok elképesztően sikeres eredményekkel kapcsolatos helyzetben volt kész. Belső adminisztrációért ... ez tudja a gazdájáról, az előnyt, ami mérgező tett nélkül végzetes gyorsan kórokozókba. Ez eléggé stabil. A további információ mutatja, hogy Colloidal Silver nem okoz káros együttműködéseket a másik gyógyszerezésekkel vagy az aktuális bánásmódokkal.


 


Kolloidális ezüsttel rendelkező labortesztekben, baktériumok, vírusok, és gombás szervezeteket ölnek meg kapcsolatot követő perceken belül. Larry C Ford, M.D. Obstetrics és Gynecology Departmentje, UCLA School Medicine, Centre For The Health Sciences novemberben jelentést tett 1, 1988, " teszteltem őket (az ezüstmegoldások) használó szabványos mikrobától eredő-ellenes tesztek a fertőtlenítőszerek számára.Az ezüstmegoldások bakteriális-ellenesek voltak 105 szervezet koncentrációiért ml Streptococcus Pyogenes, Staphylococcus Aureus, Neisseria Gonorrhea, Gardnerella Vaginalis, Salmonella Typhi és másik enteric kórokozók, és gombaölő Candida Albicansnek, Candida Globatának és M Furfurnek.


 


Amiatt a sok szervezet miatt, ami igénybevételeket fejlesztett, amik ellenállóak a modern antibiotikumokkal szemben, Dr. Robert Becker felfedezése különös fontosságú. Becker, állította a Syracuse University, a szervezetek közül mindegyik, amit teszteltünk, érzékeny volt az elektromosan létrehozott ezüstionokra minden ismert antibiotics...Innek néhányat beleértve, ami ellenállóak voltak, nincs ügy volt az ezüstbánásmód bármilyen nemkívánatos mellékhatásai látszólagos.


 


 


Minden öreg megint újNéhány kutató, mint például Dr. Leonard Keene Hirschberg, A.M., M.D. Johns Hopkins, elhiszi azt a kolloidális ezüst potenciálját éppen elkezdik felfedezni. Az antibiotikumoktól eltérően, amik speciálisak csak baktériumokra, Colloidal Silver bizonyos enzimeket, bénít meg, amikre szükség volt anaerob baktériumoknak, vírusok, élesztők, és gomba, ami ezeknek az enzimeknek a rombolásával végződik. További jel van az ezek a baktériumok nem fejleszthetnek egy ellenállást, hogy őszüljenek, ahogy rájuk férnek antibiotikumok, mert az ezüst közvetlenül meglehetősen náluk megtámadja a táplálékforrásukat.


 


Valójában, Colloidal Silver tapasztal egy kutat-megérdemelt újjáéledés használatban és kutatásban, bizonyító még egyszer az öreg szállóige, hogy nincs a nap alatt semmi új.


 Nyersfordítás, Magyarosítás folyamatban! 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!